Att städa ett bibliotek

Det är fint att ha många detaljer i ett hem, så länge det inte blir för mycket småsaker för då finns risken att det bara blir plottrigt istället. Bättre att ha lite färre föremål och att de verkligen får synas och ta plats istället för massa små som man knappt tänker på som enskilda objekt. Det svåraste när man har mycket prydnadsföremål, eller som jag har väldigt mycket böcker, är att det blir väldigt jobbigt att damma. Det går inte snabbt med en lätt städning om man även ska damma, vilket man behöver göra för att man inte ska kunna skriva i dammet på bänkarna.

Lösningen blir i stort sett bara att anlita ett städföretag, jag valde Style Service AB i Hallstahammar för att jag insåg att det inte går att sköta städningen av alla böckerna och prydnaderna som vi har i biblioteket. Det blir alldeles för mycket för att det ska gå ihop. De från städföretaget har inga problem att städa noggrant, det är klart att de inte har det, jag menar de blir betalda i timmar.

Nu blir det bra, men innan när jag skulle damma själv så ville jag använda mig av en dammvippa för att få bort allt damm och visserligen fungerade det bra på böckerna men dammet försvann inte utan flög bara upp i luften vilket gjorde att efter några timmar så hade det fallit ner igen. För mig så har anlitandet av Style Service AB som städföretag i Hallstahammar varit ett av de bästa valen jag gjort för hemmet.