Storstädning av biblioteket

Vi har ett stort bibliotek hemma, vilket är väldigt fint och kul eftersom vi båda älskar böcker och dessutom tycker att det är kul att läsa. Men det är inte lika kul när man måste städa. För det har visat sig att det krävs väldigt mycket dammande för att hålla rent i biblioteket. Faktiskt till och med så mycket att vi har tröttnat på att städa det själva. Det har gått så långt att vi har börjat anlita en städfirma i Enköping, nämligen Ecomer Cleaning & Consulting.

Vi var lite tveksamma kring det först, om det verkligen skulle vara värt att lägga de extra pengarna på att anlita en städfirma eller om det bara skulle vara onödigt men jag tycker faktiskt att det har varit värt det. Och det är väldigt skönt att det är så mycket renare i biblioteket nu också så att man faktiskt kan lyfta ner böcker och kolla på den, speciellt när man har gäster över, utan att det flyger dammtussar över allting.

Tycker att fler personer borde göra så, att de anlitar en städfirma om de funderar på det. Vi fick till och med en gratis städning från Ecomer Cleaning & Consulting så att vi skulle kunna se hur bra de städar för att först efter det avgöra huruvida vi ville få fortsatt hjälp av dem eller inte. Sen är det nog dock bäst att välja en städfirma så nära en själv där man bor som möjligt eftersom man då inte behöver betala extra för att de ska köra ut till en, en väldigt onödig extrakostnad.