Värk i nacken av för mycket läsande

När man har näsan i en bok så mycket att man blir alldeles sned i nacken. Eller sned kanske jag inte är men jag har fått ont i nacken. Och jag tror sorgligt nog att ganska mycket av det går att skylla på att jag lutar huvudet framåt alldeles för mycket eftersom jag läser större delen av min vakna tid, bortsett från när jag äter eller jobbar. Men annars så är nacken i samma ställning hela tiden och det har min kiropraktor talat om för mig är väldigt skadligt. Därför ska man försöka att röra på sig och skaka loss lederna lite då och då för att man inte ska bli alldeles för öm och stel i kroppen; nacke, axlar eller rygg.

Trodde väl aldrig att jag skulle behöva gå i kiropraktik på Fridas Kiropraktik & Hälsa på grund av mitt läsande. Trodde väl bara att det skulle föra med sig positiva saker, bortsett från att jag blir lite asocial, men bortsett från det så tänkte jag att det skulle vara positivt. Men det är väl ytterligare ett exempel på att allting är bra i lagom mängd och att direkt när det blir för mycket av något så är det inte alls lika bra längre. Då har det helt plötsligt mycket negativt hos sig också, inte bara de positiva delarna med läsandet i böckerna.

Kommer att fortsätta gå till min kiropraktor på Fridas Kiropraktik & Hälsa och tror att det kommer att göra mig gott. Har hört det från så många att det ska vara hur bra som helst med kiropraktik så litar på det.