En bok om energibalansering

Kom över en bok om energibalansering när jag var på biblioteket och letade efter nya intressanta böcker att läsa. Det är inte alls ett område som jag brukar bry mig om att läsa om men den stod framme i en av hyllorna som jag gick förbi så att jag såg namnet på den, undrade över vad energibalansering kunde vara och var tvungen att stanna till och läsa på baksidan för att ta reda på vad det var.

Vet inte om jag kan säga att jag är expert på energibalansering efter att ha läst lite i en bok om det, knappast, men jag kan nog säga att det fångade mitt intresse. För nu har jag till och med bokat tid för en behandling med både energiavläsning och energibalansering på AnnaOnLight. Ska bli väldigt spännande att testa på det.

Jag tycker att det kan vara intressant med sådana saker, men det är ingenting jag trodde skulle passa mig. Men lika mycket som jag tycker om att läsa så ogillar jag att inte veta allting om något. Att vara i det fördolda. Och i sådana lägen så gör jag istället så att jag ser till att undersöka det närmare, eller som i det här fallet att gå och göra en behandling i energibalansering och avläsning på AnnaOnLight för att sen kunna bilda mig min egna uppfattning av det. För man kan inte säga att någonting inte fungerar eller att det bara är påhitt om man inte har testat på det själv. Så det blir då väldigt mycket lättare att göra det på det sättet än på något annat istället.

Kan meddela er efter min balanseringsbehandling så ni får veta vad jag tyckte om det och om jag tycker det hjälpte något eller inte.